Toernooi

Orion's waterpoort toernooi 2020

Op zondag 25 oktober vindt de 2e boogschiet wedstrijd van Orion plaats en daar nodigen wij jou graag voor uit! Ook dit jaar hebben we originele prijzen voor jullie geregeld. De wedstrijd vindt plaats in de Sneker Sporthal, Van Giffenstraat 3, 8601 EX Sneek. Om 08:30u begint het inschrijven waarna de wedstrijd begint met 6 pijlen inschieten en vervolgens worden er 3 heuls van 10 rondes op 18 meter geschoten. Na de 1e heul hebben we een koffiepauze en na de 2e heul een lunchpauze. Het inschrijfgeld bedraagt voor 18 jaar en ouder €7,50 en voor minderjarigen €5,00. Contant te betalen bij het inschrijven.

Belangerijk om te weten

Sportschoenen zijn verplicht i.v.m. het schieten in de sporthal.

Parkeren op het “Veemarktplein”. Dit is een groot en makkelijk te bereiken parkeerterrein op 4 minuten loopafstand van de sporthal. Parkeren is gratis.

In de sporthal is een eetcafé aanwezig waar je een hapje en een drankje kunt nuttigen.

Aanmeldingen kunnen uiterlijk 18 oktober 2020 gestuurd worden naar orion.sneek@gmail.com .

Na aanmelding krijg je een bevestiging waarna je definitief ingeschreven bent.

Er is ruimte voor 48 schutters. Vol is vol.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door